Termékek Menü

A lebilincselő bőr bilincs

Ha már régóta fantáziálsz arról, hogy pároddal egy kis izgalmat vigyetek intimitásotokba, akkor a bőr bilincs az egyik legjobb alternatíva, amit választhatsz. Ne gondold, hogy csak a domináns szexet kedvelőknek okozhat tömény élvezetet a másik megkötözése, „rabságba” ejtése. 

Nem kell vad ostorcsapásokat, és agresszív jeleneteket társítanod ehhez az egyszerűen nagyszerű eszközhöz. A romantikus együttlétek kellékévé is válhat. Csak a felhasználás módján múlik, hogy mennyire hagyod elszabadulni rejtett vágyaidat.

Egy rendőrös szerepjáték legalább annyira izgató lehet, mint a „céltalan” bilincselés. A bőr alapanyag előnye, hogy kényelmes, komfortos, ami azért nem egy utolsó szempont, különösen, ha fontos számodra, hogy rabigába taszított párod is élvezze a közös játékot. Emellett a minősége is kimagasló, azaz ha végre elszántad magad a vásárlás mellett, akkor két hónap aktív használatot követően nem kell újabb termékben gondolkodnod. Örökös darabnak is tekintheted. Persze azért több száz kilót nem bír el, tehát a vízvezetékcsövön való függeszkedés nem a legjobb ötlet, de a hálószobában töltött kéjmámoros perceket garantáltan megszínesítheted a segítségével.

Hogyan érkezik meg hozzád a bőr bilincs?

Teljesen normális, ha most azon jár az eszed, hogy hogyan tudod úgy becsempészni rendelésedet otthonodba, hogy se a kíváncsi szomszéd, se a párod ne fedezze fel meglepetésedet? Nálunk a minőség mellett a diszkréció elsőbbséget élvez, így aztán bátran bízd ránk a postázást, és a csomagolást. Biztos lehetsz abban, hogy a környezetedben senki sem fogja sejteni, mit rejt a csinos kis doboz.

Tartalomhoz tartozó címkék: bőr bilincs bilincs