Termékek Menü

A férfi G-pontra kifejlesztett prosztata vibrátor

 

Sokan nem tudják, de a férfiaknak is van G-pontjuk. Ez körülbelül egy gesztenye méretű mirigy, ami a testen belül, a húgyhólyag alatt helyezkedik el és úgy hívják, hogy prosztata.

Ezen a területen rengeteg idegvégződés fut össze, amik izgatás hatására intenzív orgazmus idéznek elő. Azok, akik már átélték ezt a kéjes érzést, határozottan állítják, hogy teljesen más, mint a hímvesszőjük stimulálása okozta öröm. A különleges pontot a végbélnyíláson keresztül lehet elérni. Ez történhet ujjal is, de valljuk be, sokkal „elegánsabb” megoldás, ha inkább egy speciális segédeszközt használsz erre a célra. Erre főként akkor lehet nagy szükséged, ha épp nincs megfelelő partnered a szexuális együttlétekhez és magadnak kell megoldanod a kielégülést. Ez esetben jól jöhet egy prosztata vibrátor, aminek használatával könnyedén elérheted, stimulálhatod a G-pontodat. Az anális játékok alkalmával érdemes kéznél tartani olyan síkosítót, ami speciálisan az ánuszra lett kifejlesztve. Mivel itt az izomzat nagyon kötött, így előfordulhat, hogy a prosztata vibrátor behelyezése és mozgatása nem lesz olyan egyszerű, mint ahogy azt elsőre gondolod.

Ha viszont a nyílás környékére anál síkosítót kensz, akkor nem fogsz akadályokba ütközni.A férfiak közül rengetegen élnek a maszturbáció lehetőségével, még akkor is, amikor boldog párkapcsolatban élnek. Ennek az a magyarázata, hogy az erősebbik nem képviselőinek általában gyakrabban van szükségük az orgazmus átélésére, mint a nőtársaiknak. Ez viszont hamar előidézheti, hogy a maszturbáció unalmassá, hétköznapivá válik. A prosztata vibrátor használatával azonban egy kis izgalmat lehet vinni az örömszerzésbe akkor is, ha csak egyedül veszel részt benne. Az ánusz izgatásának gondolatától sok férfi ódzkodik, holott erre semmi sem szolgáltat okot. A felvilágosult gondolkodásnak köszönhetően ma már mindenki úgy oldja meg a kielégülést, ahogy csak akarja. Párban, egyedül, segédeszköz használatával, de már a leszbikus és homoszexuális együttlétek is elfogadottá váltak. A prosztata vibrátor alkalmazása egy lehetőség a sok közül, ami maximális élvezetet nyújt.

Tartalomhoz tartozó címkék: szex kellékek prosztata vibrátor